Cake de carlota i xocolate (sense gluten)
Ingredients per a 8 comensals
- 150 g de sucre
- 150 g de farina
- 150 g de mantega
- 140 g de carlota
- 100 g de xocolate amb llet
- 3 unitat de ou sencer
- 1 unitat de rent sense gluten (sobre)
- sal
La preparació
- Bulliu les carlotes i trossegeu-les.
- Bateu en un bol la mantega amb el sucre i incorporeu-hi els ous d'un en un, mentre continueu batent. Afegiu-hi les carlotes i torneu-ho a batre fins que quede una crema homogènia.
- Mescleu la farina i el rent (afegiu-hi un polsim de sal) i afegiu-ho a la crema anterior. Trossegeu o ratlleu el xocolate i afegiu-lo a la mescla.
- Unteu un motle amb una miqueta de mantega (podeu utilitzar paper per a forn) i aboqueu-hi la crema. Coeu-ho al forn fins que l'interior del cake quede fet (aproximadament 20-30 minuts).
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni40 g
Grases21.8 g
Kcal383
Proteïnes6.1 g