Cake de carlota i xocolate (sense gluten)

Ingredients per a 8 comensals

  • 150 g de sucre
  • 150 g de farina
  • 150 g de mantega
  • 140 g de carlota
  • 100 g de xocolate amb llet
  • 3 unitat de ou sencer
  • 1 unitat de rent sense gluten (sobre)
  • sal

La preparació

  • Bulliu les carlotes i trossegeu-les.
  • Bateu en un bol la mantega amb el sucre i incorporeu-hi els ous d'un en un, mentre continueu batent. Afegiu-hi les carlotes i torneu-ho a batre fins que quede una crema homogènia.
  • Mescleu la farina i el rent (afegiu-hi un polsim de sal) i afegiu-ho a la crema anterior. Trossegeu o ratlleu el xocolate i afegiu-lo a la mescla.
  • Unteu un motle amb una miqueta de mantega (podeu utilitzar paper per a forn) i aboqueu-hi la crema. Coeu-ho al forn fins que l'interior del cake quede fet (aproximadament 20-30 minuts).
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
40 g

Grases21.8 g

Kcal383

Proteïnes6.1 g