Arròs amb llet

Ingredients per a 4 comensals

  • 1000 ml de llet sencera
  • 1 unitat de llima
  • 160 g de arròs blanc
  • 120 g de sucre
  • 25 g de mantega
  • 1 rama de canella en rama
  • canella en pols
  • sal

La preparació

  • Poseu a calfar en un casset 1/2 litre de llet amb l'arròs i una miqueta d'aigua. Quan estiga calent, afegiu-hi la corfa d'1 llima i un canonet de canella (afegiu-hi també un polsim de sal).
  • Mentre es va evaporant la llet, remeneu-la de tant en tant perquè no s'apegue. Aneu afegint-hi a poc a poc la resta de llet (que ha d'estar calenta).
  • L'arròs s'ha de quedar cremós. Afegiu-hi la mantega i el sucre i remeneu-ho fins que es quede ben dissolt.
  • Retireu la corfa de llima i el canonet de canella. Col·loqueu-ho en una plata, deixeu-ho reposar i empolseu-ho amb canella en pols.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
74.2 g

Grases15 g

Kcal483

Proteïnes10.6 g