Ous fregits amb xoriço i creïlles
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de ou sencer
- 320 g de creïlla cuita
- 160 g de xoriço
- 150 g de ceba
- 40 g de oli d'oliva
La preparació
- Peleu les creïlles i llaveu-les. Talleu-les a rodanxes.
- Peleu la ceba i talleu-la a trossets. Calfeu oli en una paella i daureu les creïlles i la ceba, tapades, a foc suau.
- En una altra paella fregiu el xoriço i retireu-lo. En la mateixa paella fregiu els ous amb l'oli ben calent.
- Serviu en una plata les creïlles i les cebes, al damunt els ous fregits i al voltant el xoriço (es pot tallar a rodanxes).
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni10.5 g
Grases27.3 g
Kcal354
Proteïnes16 g