Ous fregits amb xoriço i creïlles

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de ou sencer
  • 320 g de creïlla cuita
  • 160 g de xoriço
  • 150 g de ceba
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Peleu les creïlles i llaveu-les. Talleu-les a rodanxes.
  • Peleu la ceba i talleu-la a trossets. Calfeu oli en una paella i daureu les creïlles i la ceba, tapades, a foc suau.
  • En una altra paella fregiu el xoriço i retireu-lo. En la mateixa paella fregiu els ous amb l'oli ben calent.
  • Serviu en una plata les creïlles i les cebes, al damunt els ous fregits i al voltant el xoriço (es pot tallar a rodanxes).
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.5 g

Grases27.3 g

Kcal354

Proteïnes16 g