Arròs amb carxofes

Ingredients per a 4 comensals

  • 280 g de arròs blanc
  • 300 g de carxofes
  • 150 g de ceba
  • 1 unitat de llima
  • 3 dent de all
  • 1 rama de julivert
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Preparació de les carxofes: retireu la part dura, la tija i les puntes de les carxofes. Partiu en 4 parts cada carxofa i llaveu-les. A continuació eixugueu-les bé i arruixeu-les amb unes gotes de llima per a evitar que es facen negres.
  • Peleu la ceba i els alls, piqueu-los i sofregiu-los amb les carxofes preparades.
  • Afegiu-hi 3 gots d'aigua i deixeu que bulla (aproximadament 20-30 minuts). Incorporeu-hi finalment l'arròs (saleu-ho al gust) i deixeu-ho uns 15-20 minuts a foc mitjà.
  • Deixeu-ho reposar uns minuts i empolvoreu-ho amb el julivert picat.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
61.1 g

Grases10.8 g

Kcal379

Proteïnes6.1 g