Abadejo amb espinacs

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de abadejo fresc
  • 500 g de creïlla cuita
  • 500 g de espinacs
  • 2 dent de all
  • 80 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Fregiu les creïlles tallades a rodanxes en oli calent abundant. Passeu-les a una plata de forn.
  • Fregiu l'abadejo en la mateixa paella i poseu-lo sobre les creïlles.
  • Netegeu els espinacs, bulliu-los i piqueu-los (es poden usar espinacs congelats). Fregiu-los en la mateixa paella amb l'all tallat en làmines i disposeu-los en la plata de forn, sobre l'abadejo.
  • Fiqueu-ho uns minuts al forn i serviu-ho ben calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
15.8 g

Grases21.7 g

Kcal383

Proteïnes28.7 g