Calamars amb ceba

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de calamar
  • 400 g de ceba
  • 300 g de porro
  • 20 g de farina de blat
  • 15 g de sucre
  • 200 ml de vi blanc
  • 1 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • julivert
  • 10 ml de vinagre

La preparació

  • Netegeu els calamars i trossegeu-los. Bulliu-los en aigua amb sal (reserveu-ne l'aigua de cocció)
  • Sofregiu en una cassola amb oli una ceba i els porros trossejats, amb l'all. Saleu-ho. Quan la verdura estiga tendra, afegiu-hi el vi, l'aigua de cocció dels calamars i el julivert picat.
  • Coeu-ho uns 30 minuts i afegiu-hi una cullerada de farina remenant constantment. Passeu la salsa pel passapuré i poseu-ho novament en la cassola amb els calamars.
  • Preparació de la ceba confitada:
  • Peleu les cebes, trossegeu-les i poseu-les en una paella amb oli; saleu-les, remeneu-les constantment i deixeu que es vagen fent a foc lent.
  • Quan estiguen tendres, afegiu-hi una culleradeta de sucre i una cullerada sopera de vinagre. Remeneu-ho i deixeu uns minuts més a foc suau.
  • Serviu els calamars amb la salsa i, a banda, la ceba confitada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
15.4 g

Grases12.4 g

Kcal314

Proteïnes25.8 g