Ratatouille

Ingredients per a 4 comensals

  • 250 g de albergina
  • 125 g de carabasseta
  • 150 g de ceba
  • 250 g de tomaca
  • 150 g de pimentó verd
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 g de herbes aromàtiques
  • 2 dent de all
  • sal

La preparació

  • Llaveu l'albergina i la carabasseta i talleu-les en quadradets d'1 cm de gros.
  • Poseu-les en una safata i empolvoreu-les amb sal abundant. Deixeu-ho reposar uns 30 minuts, perquè solten el suc.
  • Renteu-les i escorreu-les bé.
  • Peleu els alls i piqueu-los.
  • Peleu la ceba i talleu-la en rodanxes fines.
  • Peleu les tomaques (escaldeu-les prèviament per a pelar-les més fàcilment), traieu-ne les llavors i talleu-les en daus.
  • Llaveu els pimentons, netegeu-los i talleu-los en tires longitudinals.
  • En una paella, calfeu un raget d'oli i fregiu per separat l'albergina, a continuació la carabasseta, el pimentó i finalment la ceba.
  • I reserveu-ho.
  • En la mateixa paella calfeu de nou les verdures (afegiu-hi més oli si és necessari).
  • Afegiu-hi la tomaca, l'all i les herbes aromàtiques; salpebreu-ho.
  • Remeneu-ho bé, tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que les verdures estiguen tendres.
  • Retireu-ho i serviu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.7 g

Grases10.7 g

Kcal143

Proteïnes2.4 g