Arròs amb llet amb compota de cítrics i menta

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 ml de llet semidesnatada
  • 140 g de arròs
  • 4 unitat de Baines de cardamom
  • 0.5 unitat de canella en rama
  • 1 unitat de clau
  • 20 g de mel
  • 2 g de essència de vainilla
  • 2 unitat de pomelo
  • 2 unitat de taronja
  • 30 ml de suc de taronja
  • 1 unitat de llima verda
  • 8 fulla de menta

La preparació

  • Cou l’arròs en una cassola gran amb aigua bullint aproximadament 12 minuts. Escorre’l i deixa’l refredar.
  • Posa l’arròs, la llet, el cardamom, la canella i el clau en una cassola i porta’ls a ebullició. Abaixa el foc i continua la cocció 15 minuts més , remenant de tant en tant fins que l’arròs absorbisca la llet i quede cremós. Retira’n les espècies i incorpora-hi la mel i la vainilla.
  • Per a preparar la compota , barreja el pomelo, la taronja , el suc, la ratlladura, la mel i la menta fins que la mel es dissolga. Servix-la amb l’arròs.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
51 g

Grases2.6 g

Kcal268

Proteïnes8 g