Magdalenes de formatge i maduixa

Ingredients per a 6 comensals

  • 175 g de farina
  • 125 g de llet desnatada
  • 125 g de sucre
  • 120 g de maduixes
  • 85 g de formatge crema
  • 15 g de rent en pols (una cullerada)
  • 10 g de mantega
  • 1 unitat de ou
  • 5 ml de licor de maduixa
  • 5 g de ratlladura de taronja
  • ratlladura de taronja
  • oli en esprai
  • 0.5 g de sal

La preparació

  • Precalfa el forn a 180º. Polvoritza amb oli en esprai els sis motles antiadherents per a magdalenes. Reserva sis maduixes menudes.
  • Posa la meitat del sucre en un bol amb el formatge i mescla-ho bé. Tritura les maduixes restants en una batedora amb el licor i la resta del sucre fins a obtindre una barreja homogènia. Passa-la per un colador fi per a separar les llavors de les maduixes.
  • Tamisa la farina i el rent en un bol gran i incorpora-hi la mantega, la ratlladura de taronja i ½ culleradeta de sal. En un altre bol bat l’ou i la llet, afig-ho als ingredients secs i barreja-ho bé.
  • Aboca la meitat de la massa en els motles, afig-hi una maduixa i una culleradeta de la barreja de formatge. Cobrix-ho amb la massa restant i cou les magdalenes al forn 15 minuts o fins que estiguen daurades.
  • Desmotla-les i deixa-les refredar una miqueta.
  • Empolvora-les amb sucre glacé i arruixa-les amb la salsa de maduixa.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
44.1 g

Grases7.3 g

Kcal268

Proteïnes5.5 g