Nyoquis de creïlla i espinacs
Ingredients per a 4 comensals
- 300 g de creïlles farinoses
- 175 g de espinacs
- 125 g de farina
- 1 unitat de rovell d'ou
- 10 g de oli d'oliva
- sal
- pebre
La preparació
- Cou les creïlles en aigua bullint durant 10 minuts o fins que estiguen ben tendres. Escorre-les i fes-ne un puré.
- Mentrestant, escalda els espinacs amb una miqueta d’aigua bullint, 1-2 minuts. Escorre’ls bé i talla’ls en tires.
- Col•loca el puré de creïlla sobre una taula de tallar lleugerament enfarinada i forma un clot al centre. Tira-hi el rovell d’ou, l’oli d’oliva , els espinacs i un poc de farina i mescla-ho amb rapidesa; salpebra-ho i afig-hi la farina gradualment, fins a obtindre una massa ferma. Dividix-la en boletes menudes.
- Cou els nyoquis en tandes en aigua bullint abundant amb sal durant 5 minuts o fins que pugen a la superfície.
- Escorre els nyoquis amb una espumadora i repartix-los entre els plats. Servix-los amb una salsa de tomaca suau.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni31.2 g
Grases5 g
Kcal203
Proteïnes6.4 g