Nyoquis de creïlla i espinacs

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de creïlles farinoses
  • 175 g de espinacs
  • 125 g de farina
  • 1 unitat de rovell d'ou
  • 10 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Cou les creïlles en aigua bullint durant 10 minuts o fins que estiguen ben tendres. Escorre-les i fes-ne un puré.
  • Mentrestant, escalda els espinacs amb una miqueta d’aigua bullint, 1-2 minuts. Escorre’ls bé i talla’ls en tires.
  • Col•loca el puré de creïlla sobre una taula de tallar lleugerament enfarinada i forma un clot al centre. Tira-hi el rovell d’ou, l’oli d’oliva , els espinacs i un poc de farina i mescla-ho amb rapidesa; salpebra-ho i afig-hi la farina gradualment, fins a obtindre una massa ferma. Dividix-la en boletes menudes.
  • Cou els nyoquis en tandes en aigua bullint abundant amb sal durant 5 minuts o fins que pugen a la superfície.
  • Escorre els nyoquis amb una espumadora i repartix-los entre els plats. Servix-los amb una salsa de tomaca suau.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
31.2 g

Grases5 g

Kcal203

Proteïnes6.4 g