Pastissets de creïlla amb formatge i salmó

Ingredients per a 4 comensals

  • 450 g de creïlles farinoses
  • 125 g de salmó fumat
  • 50 g de formatge per a untar
  • 2 unitat de cebes tendres
  • 2 unitat de ou
  • 20 g de farina amb rent
  • 20 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Eixuga les creïlles ratllades amb paper de cuina. Col•loca-les en un bol gran.
  • Barreja la ceba tendra, la farina i l’ou amb la creïlla i adoba-ho bé amb sal i pebre.
  • Calfa 1 cullerada d’oli en una paella antiadherent. Deixa caure 3-4 cullerades de massa en la paella. Allisa-les amb el dors d’una cullera per a formar coquetes. Cuina-les durant 5 -7 minuts girant-les una vegada, fins que estiguen ben daurades. Escorre-les bé. Repetix-ho fins que s’acabe la massa.
  • Corona els pastissets amb el formatge i el salmó fumat, adorna’ls amb el cibulet fresc i servix-los calents.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
30.4 g

Grases14.3 g

Kcal324

Proteïnes16 g