Pastissets de creïlla amb formatge i salmó
Ingredients per a 4 comensals
- 450 g de creïlles farinoses
- 125 g de salmó fumat
- 50 g de formatge per a untar
- 2 unitat de cebes tendres
- 2 unitat de ou
- 20 g de farina amb rent
- 20 g de oli d'oliva
- sal
- pebre
La preparació
- Eixuga les creïlles ratllades amb paper de cuina. Col•loca-les en un bol gran.
- Barreja la ceba tendra, la farina i l’ou amb la creïlla i adoba-ho bé amb sal i pebre.
- Calfa 1 cullerada d’oli en una paella antiadherent. Deixa caure 3-4 cullerades de massa en la paella. Allisa-les amb el dors d’una cullera per a formar coquetes. Cuina-les durant 5 -7 minuts girant-les una vegada, fins que estiguen ben daurades. Escorre-les bé. Repetix-ho fins que s’acabe la massa.
- Corona els pastissets amb el formatge i el salmó fumat, adorna’ls amb el cibulet fresc i servix-los calents.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni30.4 g
Grases14.3 g
Kcal324
Proteïnes16 g