Sopa de marisc

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de peix mesclat (llobarro, rajada)
  • 700 ml de caldo de peix
  • 225 g de cloïsses
  • 12 unitat de llagostins
  • 1 unitat de ceba
  • 2 unitat de tomaca
  • 2 dent de all picat
  • 10 g de salsa de tomaca
  • 5 g de fulles de timó fresc
  • 30 g de oli d'oliva
  • safrà en brins
  • 5 g de sucre
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Deixa les cloïsses en remull en aigua salada uns 30 minuts. Renta-les amb aigua freda, fregant-les lleugerament per a retirar-ne l’arena. Descarta les que estiguen trencades o les obertes que no tanquen en colpejar-les.
  • Renta el peix i retira’n la pell i les espines. Talla’l en trossos.
  • Arranca els caps dels llagostins i lleva’ls la closca. Pots deixar les cues intactes. Retira’n el fil intestinal. Reserva’ls.
  • Incorpora a la cassola la tomaca (prèviament partida per la meitat, sense llavors i picat), el fumet, la salsa de tomaca, el timó, el safrà i el sucre. Quan trenque el bull, abaixa la temperatura, tapa la cassola i deixa-ho bullir 15 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.9 g

Grases9.6 g

Kcal216

Proteïnes23.6 g