Abadejo a la italiana

Ingredients per a 4 comensals

  • 50 g de molla de pa integral
  • 40 g de oli d'oliva
  • 10 g de anous picades
  • 5 g de julivert
  • 2 unitat de llima
  • 2 rama de romer
  • 4 unitat de abadejo fresc
  • 1 dent de all
  • 1 unitat de vitet sec

La preparació

  • Precalfa el forn a 200º. Col•loca les 2 cullerades d’oli en una paella, tira-hi la molla de pa, les anous, la meitat de la ratlladura i el suc d’1 llima, del romer i del julivert, i mescla-ho bé.
  • Disposa esta barreja sobre la superfície dels filets d’abadejo, pressionant bé per a fixar-la. Passa’ls a la safata del forn folrada amb paper d’alumini i rostix-los 25-30 minuts.
  • Posa en un bol l’all i l’altra meitat de la ratlladura de la llima, el romer i el julivert, i afig-hi el vitet picat. Tira-hi les altres 2 cullerades d’oli i barreja-ho tot bé. Arruixa amb este adob els filets d’abadejo.
  • Servix el peix amb ensalada verda per a acompanyar.
  • Rectifica-ho de sal si és necessari.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.2 g

Grases13.4 g

Kcal251

Proteïnes25.1 g