Pollastre amb castanyes i bolets

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de pollastre
  • 200 g de castanyes
  • 300 g de bolets
  • 3 unitat de tomaca
  • 4 dent de all
  • 20 ml de conyac
  • 50 ml de vi blanc
  • 200 ml de caldo de pollastre
  • 1 rama de timó
  • 1 rama de julivert
  • 1 rama de romer
  • 2 unitat de pa de motle
  • 20 g de farina
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Salpebra els trossos de pollastre, passa’ls per la farina i daura’ls en una cassola amb 2 cullerades d’oli. Retira’ls i reserva’ls.
  • Renta els bolets, talla’ls en trossos i sofrig-los amb una cullerada d’oli, a més dels 3 alls i el julivert picats fins. Assaona’ls. Apuja el foc, aboca-hi el conyac i deixa-ho reduir. Reserva-ho tot.
  • En una altra paella, amb la cullerada que queda d’oli, sofrig lleugerament l’all tallat en làmines, retira’l i frig les llesques de pa. Deixa-les escórrer sobre paper absorbent i pica-les en el morter amb l’all fins a obtindre’n una pasta fina.
  • Renta i ratlla les tomaques i sofrig-les en la cassola on has daurat el pollastre fins que quede una salsa un poc espessa. Afig-hi el vi, el caldo i les herbes i deixa-ho coure 5 minuts.
  • Agrega-hi els trossos de pollastre i cuina-ho a foc suau durant 45 minuts, amb la cassola tapada. Afig-hi els bolets i les castanyes bullides prèviament i sense pell, i deixa-ho coure 10 minuts més amb la cassola destapada.
  • Rectifica-ho de sal i pebre si ho veus necessari.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
33.6 g

Grases20.4 g

Kcal490

Proteïnes35.2 g