Potatge de fesols amb carabassa

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de fesols rojos cuits
  • 300 g de carabassa neta
  • 1 unitat de porro
  • 2 unitat de ceba
  • 1 unitat de pimentó verd
  • 40 g de arròs de gra redó
  • 1000 ml de caldo vegetal
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 fulla de llorer (fulla)
  • comí mòlt
  • pebre roig dolç
  • sal

La preparació

  • Pela les verdures, pica-les finament i cuina-les en una cassola tapada durant 5 minuts amb l’oli, el llorer i la sal.
  • Incorpora-hi l’arròs, remena-ho i cobrix-ho amb la meitat del caldo tebi.
  • Cuina-ho a foc mitjà fins que l’arròs estiga tendre, assaona-ho amb el comí i el pimentó dolç.
  • Afig-hi els fesols cuits i dóna-li un últim bull de 5 minuts, agregant-hi la resta del caldo.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
58.2 g

Grases12.3 g

Kcal423

Proteïnes18.2 g