Rap al forn amb fenoll i llavors de coriandre
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de rap
- 1 dent de all
- 2 unitat de ceba
- 2 unitat de branquetes de fenoll
- 15 unitat de llavors de coriandre
- 10 ml de vi blanc
- 40 ml de aigua
- 12 unitat de gambes bullides
- 15 ml de nata liquida
- suc de taronja
- sal
- pebre
La preparació
- Encén el forn a 180ºC. Posa el rap en una safata apta per al forn. Pela l’all i les cebes i talla-les en làmines fines. Llava el fenoll i pica’l.
- Incorpora’l a la safata amb les llavors de coriandre. Arruixa-ho amb el vi i l’aigua. Assaona-ho amb pebre i afig-hi sal. Fica-ho al forn durant 15 minuts.
- Amb l’ajuda d’una espumadora i una cullera de fusta, retira el peix de la safata. Reserva’l a la calor. Aboca el líquid de cocció en un colador, damunt d’una cassola, i pressiona’l amb una cullera del revés per a recuperar un poc de la polpa de les verdures. Porta este líquid a ebullició durant 10 minuts i deixa’l reduir a la meitat.
- Talla les gambes per la meitat i incorpora-les a la reducció juntament amb la nata i deixa-ho reduir de nou. Afig-hi el suc de mitja taronja i fes-ho bullir a foc lent uns minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5.9 g
Grases2.1 g
Kcal142
Proteïnes23.5 g