Rap al forn amb fenoll i llavors de coriandre

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rap
  • 1 dent de all
  • 2 unitat de ceba
  • 2 unitat de branquetes de fenoll
  • 15 unitat de llavors de coriandre
  • 10 ml de vi blanc
  • 40 ml de aigua
  • 12 unitat de gambes bullides
  • 15 ml de nata liquida
  • suc de taronja
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Encén el forn a 180ºC. Posa el rap en una safata apta per al forn. Pela l’all i les cebes i talla-les en làmines fines. Llava el fenoll i pica’l.
  • Incorpora’l a la safata amb les llavors de coriandre. Arruixa-ho amb el vi i l’aigua. Assaona-ho amb pebre i afig-hi sal. Fica-ho al forn durant 15 minuts.
  • Amb l’ajuda d’una espumadora i una cullera de fusta, retira el peix de la safata. Reserva’l a la calor. Aboca el líquid de cocció en un colador, damunt d’una cassola, i pressiona’l amb una cullera del revés per a recuperar un poc de la polpa de les verdures. Porta este líquid a ebullició durant 10 minuts i deixa’l reduir a la meitat.
  • Talla les gambes per la meitat i incorpora-les a la reducció juntament amb la nata i deixa-ho reduir de nou. Afig-hi el suc de mitja taronja i fes-ho bullir a foc lent uns minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.9 g

Grases2.1 g

Kcal142

Proteïnes23.5 g