Risotto amb bolets

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de arròs
  • 150 g de bolets
  • 200 g de ceba tendra
  • 40 g de pinyons
  • 40 g de formatge parmesà
  • 250 ml de caldo de verdura
  • 100 ml de vi blanc
  • sal
  • 2 g de pebre mòlt
  • 20 g de oli d'oliva

La preparació

  • Netegeu les cebes tendres i talleu-les en anelles. Reserveu-ne la tija verda.
  • En una paella amb oli daureu els pinyons, retireu-los del foc i reserveu-los.
  • Daureu les cebes tendres en una paella amb un poc d'oli. Incorporeu-hi l'arròs i els pinyons.
  • Aboqueu-hi el caldo i el vi i porteu-ho a ebullició.
  • Coeu-ho a foc lent fins que l'arròs absorbisca el líquid.
  • Afegiu-hi els bolets i les tiges verdes de les cebes tendres.
  • Coeu-ho uns 3 o 4 minuts (afegiu-hi un poc més d'aigua si és necessari). L'arròs ha de quedar cremós i un poc cruixent.
  • Salpebreu-ho. Ratlleu el formatge parmesà i empolvoreu-lo sobre l'arròs.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
53.2 g

Grases15.2 g

Kcal410

Proteïnes10 g