Vedella marinada amb taronja i llima

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de vedella per a guisar
  • 2 unitat de taronja
  • 1 unitat de llima
  • 2 unitat de ceba
  • 2 unitat de carlota
  • 1 unitat de ramet d’herbes
  • 200 ml de vi blanc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 g de pebre verd
  • sal

La preparació

  • Trau el greix de la carn i talla-la en daus de 2-3 cm. Assaona’ls, col•loca’ls en una safata fonda i posa’ls a marinar amb el suc de les taronges i la llima, un got de vi, les cebes i les carlotes picades xicotetes, el pebre i les herbes. Tapa la safata amb paper d’alumini i deixa-ho reposar 12 hores a la nevera.
  • Escorre bé la carn i les verdures i reserva’n el líquid. Calfa l’oli en una cassola i daura la carn a foc mitjà.
  • Retira la vedella i, en el mateix oli, ofega les verdures durant 10 minuts. Agrega-hi la carn i el líquid reservat, i acaba-ho de cobrir amb el caldo. Porta-ho a ebullició, despuma-ho bé durant els primers minuts, tapa la cassola i deixa-la coure 50 minuts a foc suau.
  • Es pot servir així, o bé passar tot el contingut (excepte la carn i les herbes) per la batedora i després pel xinés, fins a obtindre una salsa amb la qual adornareu la carn.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
14.8 g

Grases18.6 g

Kcal401

Proteïnes33.4 g