Coquetes amb sèrum de llet i móres

Ingredients per a 6 comensals

  • 480 g de pomes verdes
  • 30 g de sucre moré
  • 1 unitat de suc de llima
  • 25 g de mantega
  • 5 g de canella en pols
  • Coquetes
  • 350 ml de sèrum de llet
  • 125 g de farina amb rent
  • 25 g de farina de dacsa
  • 40 g de sucre
  • 125 g de móres xicotetes
  • 15 g de mantega
  • 10 g de oli d'oliva
  • 5 g de bicarbonat
  • 1 unitat de ou

La preparació

  • Pela les pomes i talla-les en daus. Col.loca-les en un casset juntament amb el sucre, la canella, el suc de llima i una cullerada d’aigua.
  • Porta-les a ebullició i cou-les durant 20 minuts a foc suau. Pica-les amb una forqueta, afig-hi la mantega i cuina-les destapades, fins que s’espessisquen. Retira el casset del foc i deixa’l refredar.
  • Col.loca la farina i el bicarbonat en un bol, afig-hi la farina de dacsa i el sucre. Posa l’ou, el sèrum de llet i la mantega fosa en un segon bol i bat-ho fins que es mesclen. Afig-hi els altres ingredients sense deixar de remenar. Agrega les móres en la massa.
  • Calfa una paella antiadherent. Distribuïx-hi una culleradeta xicoteta d’oli i aboca-hi un poc de massa per a formar una coqueta menuda. Pega-li la volta i frig-la fins que estiga feta. Col•loca-la en un plat i conserva-la.
  • Servix les coquetes tèbies, recobertes del puré de pomes.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
38.6 g

Grases9 g

Kcal261

Proteïnes4.3 g