Bastela de pollastre amb panses i pomes

Ingredients per a 4 comensals

  • 1 unitat de pollastre xicotet
  • 50 g de panses sense pinyol
  • 60 g de ametles fregides
  • 2 unitat de poma reineta
  • 4 fulla de pasta fil·lo
  • 2 unitat de ou
  • 2 unitat de ceba
  • 50 ml de brandy
  • 40 g de oli d'oliva
  • 20 g de sucre moré
  • 5 g de canella
  • 10 g de coriandre picat
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Col.loca el pollastre en una cassola amb un fons d’oli, 1 rodanxa de ceba i 1 cullerada de sucre, salpebra-ho i agrega-hi la resta de les espècies. Tapa-ho i cuina-ho a foc mitjà durant 30 minuts, arruixat amb el brandi. Retira-ho del forn i pela el pollastre deixant la carn en trossos.
  • Pela la ceba, lamina-la i cou-la 30 minuts, juntament amb les panses i la resta del sucre . Destapa-ho i incorpora-hi les pomes també en làmines, saltejant-les 10 minuts perquè perden tota l’aigua.
  • Tritura les ametles en un morter i reserva-les. Bat els ous amb sal i afig-hi el coriandre picat. Tira’ls en una paella i cuina’ls com si fóra una truita i després talla-la en tires fines.
  • Folra un motle redó amb paper encerat i cobrix-lo amb 2 fulls de pasta fil•lo pintats amb oli, deixant que en sobreïsquen les vores. Ompli’l amb el pollastre, la ceba, les tires de truita i finalment les ametles. Doblega les vores cap al centre i cobrix-lo amb els 2 fulls de fil•lo restants, i pinzella’ls amb oli.
  • Cuina-ho al forn precalfat a 180º durant 25-30 minuts, fins que la pasta estiga daurada i cruixent. Retira-ho del forn, deixa-ho entebeir i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
31.6 g

Grases31.3 g

Kcal561

Proteïnes27.5 g