Crema sabaiona de taronja amb gingebre

Ingredients per a 4 comensals

  • 3 unitat de ou
  • 200 ml de suc de taronja
  • 1 unitat de rodanxa de gingebre fresc
  • 10 g de fècula de creïlla
  • 30 g de fructosa
  • 50 ml de vi dolç

La preparació

  • Mescla la fructosa amb el suc de taronja i el gingebre ratllat. Calfa-ho fins a l’ebullició sense deixar de remenar perquè es dissolga bé.
  • Bat els rovells amb la fècula en un bol fondo i comença a incorporar-hi el suc calent en forma de fil, mentre bats contínuament amb la vareta i emulsiones la mescla.
  • Col•loca el cassó al bany de Maria perquè es coga suaument i incorpora-hi el vi en xicotetes quantitats, fins que la crema prenga certa consistència.
  • Repartix la crema en copes o bols xicotets. Servix-la de seguida.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
17.4 g

Grases4.9 g

Kcal149

Proteïnes5.5 g