Pastís de carn

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de carn picada de vedella
  • 200 g de bolets de card
  • 2 unitat de albergina
  • 2 unitat de carabasseta
  • 2 unitat de tomaca
  • 2 unitat de ceba
  • 2 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • Salsa beixamel:
  • 200 ml de llet desnatada
  • 20 g de farina
  • 20 g de oli d'oliva
  • 2 g de anou moscada
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla les albergines, les tomaques i les carabassetes a rodanxes i cuina-les en una paella amb 4 cullerades d’oli; després, incorpora-hi les cebes en juliana, els alls laminats i els bolets.
  • Prepara la beixamel, dissolent en la llet freda la farina, i porta-la a foc suau fins que s’espessisca. Una vegada que l’hages retirat del foc, agrega-hi l’oli i salpebra-la. Col•loca una capa fina de salsa beixamel en una safata per al forn. Al damunt distribuïx els bolets, les albergines, les tomaques, les làmines d’all, les cebes i les carabassetes en capes.
  • Un vegada col•locades totes les verdures cobrix-les amb la carn picada i per a finalitzar, amb la resta de la salsa beixamel per damunt de la carn.. Introduïx-ho al forn precalfat180ºC durant 15 minuts. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
21.8 g

Grases42.1 g

Kcal581

Proteïnes27.1 g