Pastís de carn
Ingredients per a 4 comensals
- 500 g de carn picada de vedella
- 200 g de bolets de card
- 2 unitat de albergina
- 2 unitat de carabasseta
- 2 unitat de tomaca
- 2 unitat de ceba
- 2 dent de all
- 40 g de oli d'oliva
- Salsa beixamel:
- 200 ml de llet desnatada
- 20 g de farina
- 20 g de oli d'oliva
- 2 g de anou moscada
- sal
- pebre
La preparació
- Talla les albergines, les tomaques i les carabassetes a rodanxes i cuina-les en una paella amb 4 cullerades d’oli; després, incorpora-hi les cebes en juliana, els alls laminats i els bolets.
- Prepara la beixamel, dissolent en la llet freda la farina, i porta-la a foc suau fins que s’espessisca. Una vegada que l’hages retirat del foc, agrega-hi l’oli i salpebra-la. Col•loca una capa fina de salsa beixamel en una safata per al forn. Al damunt distribuïx els bolets, les albergines, les tomaques, les làmines d’all, les cebes i les carabassetes en capes.
- Un vegada col•locades totes les verdures cobrix-les amb la carn picada i per a finalitzar, amb la resta de la salsa beixamel per damunt de la carn.. Introduïx-ho al forn precalfat180ºC durant 15 minuts. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni21.8 g
Grases42.1 g
Kcal581
Proteïnes27.1 g