'Sushis' senzills de pernil i formatge

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de ou
  • 100 g de pernil cuit
  • 8 tallada de formatge
  • 20 g de oli d'oliva
  • 4 fulla de encisam o escarola
  • sal

La preparació

  • Bat els ous, posa-hi una mica de sal i, en una paella amb 2 cullerades d’oli d’oliva ben calent, fes una truita francesa. Tomba la truita en un plat perquè es quede ben plana.
  • Disposa la truita sobre una taula de treball i afig-hi unes tallades de pernil de York i de formatge, agrega-hi unes fulles d’encisam en un extrem i enrotlla la truita com si fóra un sushi o un braç de gitano. Talla-la en medallons i servix-la.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
1.5 g

Grases23.6 g

Kcal309

Proteïnes22.7 g