'Sushis' senzills de pernil i formatge
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de ou
- 100 g de pernil cuit
- 8 tallada de formatge
- 20 g de oli d'oliva
- 4 fulla de encisam o escarola
- sal
La preparació
- Bat els ous, posa-hi una mica de sal i, en una paella amb 2 cullerades d’oli d’oliva ben calent, fes una truita francesa. Tomba la truita en un plat perquè es quede ben plana.
- Disposa la truita sobre una taula de treball i afig-hi unes tallades de pernil de York i de formatge, agrega-hi unes fulles d’encisam en un extrem i enrotlla la truita com si fóra un sushi o un braç de gitano. Talla-la en medallons i servix-la.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni1.5 g
Grases23.6 g
Kcal309
Proteïnes22.7 g