Fideus d’arròs amb soja i verdures
Ingredients per a 4 comensals
- 320 g de fideus d’arròs
- 60 g de bajoques
- 60 g de carlota
- 60 g de carabasseta
- 2 unitat de ceba
- 1 unitat de pimentó roig
- 1 unitat de pimentó verd
- 1 unitat de pimentó groc
- 1 unitat de branques d’api
- 80 g de brots de soja
- 100 g de salsa de soja sense gluten
- 40 g de oli d'oliva
La preparació
- Trosseja les bajoques, les carlotes i la carabasseta. Mescla la ceba, els pimentons i l’api, prèviament tallats en daus. Afig-hi l’oli i salta-ho tot. Agrega-hi els brots de soja i cuina tot el conjunt.
- Incorpora-hi la salsa de soja i continua saltant-ho uns 10 minuts més. Afig els fideus d’arròs i mescla’ls amb les verdures.
- Servix el plat calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni67.7 g
Grases12.8 g
Kcal468
Proteïnes16.1 g