Fideus d’arròs amb soja i verdures

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de fideus d’arròs
  • 60 g de bajoques
  • 60 g de carlota
  • 60 g de carabasseta
  • 2 unitat de ceba
  • 1 unitat de pimentó roig
  • 1 unitat de pimentó verd
  • 1 unitat de pimentó groc
  • 1 unitat de branques d’api
  • 80 g de brots de soja
  • 100 g de salsa de soja sense gluten
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Trosseja les bajoques, les carlotes i la carabasseta. Mescla la ceba, els pimentons i l’api, prèviament tallats en daus. Afig-hi l’oli i salta-ho tot. Agrega-hi els brots de soja i cuina tot el conjunt.
  • Incorpora-hi la salsa de soja i continua saltant-ho uns 10 minuts més. Afig els fideus d’arròs i mescla’ls amb les verdures.
  • Servix el plat calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
67.7 g

Grases12.8 g

Kcal468

Proteïnes16.1 g