Pasta amb bròquil i salsa d’anxoves

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de bròquil
  • 320 g de orecchiette (pasta)
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 dent de all
  • 40 g de filets d’anxova
  • 20 g de formatge parmesà
  • 20 g de formatge pecorino
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Porta a ebullició 2 cassoles amb aigua. Pica el bròquil i les seues tiges en trossets. Posa’ls en una de les cassoles i cou-los fins que estiguen ben tendres.
  • Posa la pasta en l’altra cassola i bull-la 10-12 minuts o segons les instruccions del paquet.
  • Mentrestant, calfa l’oli d’oliva en una paella. Frig l’all, remenant-lo. Incorpora-hi les anxoves picades i frig-les. Ratlla els formatges ben fins.
  • Escorre la pasta i afig-la a la paella amb les anxoves. Incorpora-hi el bròquil i remena-ho tot.
  • Afig-hi els formatges ratllats i remena-ho.
  • Rectifica-ho de sal i pebre si cal.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
59.2 g

Grases15.1 g

Kcal475.89

Proteïnes17.8 g