Strudel de pollastre

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de pollastre cuit
  • 200 g de xampinyó
  • 150 g de puré de tomaca fresca
  • 100 ml de nata per a cuinar
  • 40 g de farina
  • 2 unitat de carlota
  • 80 g de pésols
  • 1 unitat de ceba
  • 20 g de fècula de dacsa
  • 200 ml de caldo de pollastre
  • 4 fulla de pasta fil•lo
  • 30 g de bacó
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Ofega en una paella el bacó i en una altra la ceba tallada en daus juntament amb el pollastre passat per farina. Incorpora-hi les carlotes, els pésols i els xampinyons. Mescla-ho amb el bacó, la tomaca i, si cal, un poc del caldo de pollastre, aproximadament mitja tassa.
  • Cuina-ho fins que les carlotes estiguen tendres. Finalment, agrega-hi la nata, la resta del caldo i la fècula de dacsa. Mescla-ho fins que la salsa quede ben espessa. Rectifica-ho de sal i deixa-ho refredar perquè prenga consistència.
  • Disposa la massa fil•lo de forma transversal, en una safata per a forn, distribuïx-hi el farciment de pollastre i embolica-ho. Cuina-ho a forn suau 15 minuts o fins que la massa es veja daurada i cruixent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
35.1 g

Grases48.5 g

Kcal692

Proteïnes26.9 g