Peres en almívar infusionades amb canella
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de peres grans
- 500 ml de aigua
- 40 g de sucre
- 1 unitat de canella en rama
- 1 unitat de llima
La preparació
- Col.loca el sucre i l’aigua en un bol i mescla’l. Incorpora-hi les peres pelades i sense les llavors, prèviament arruixades amb el suc de llima; agrega-hi també la branca de canella i la corfa de la llima, i tapa-ho amb paper film. Cuina les peres al microones a potència màxima 10 a 15 minuts; tin en compte que si la pera no està del tot coberta pel líquid, a mitjan cocció l’hauràs de girar, per a assegurar-te una cocció uniforme.
- Quan la pera estiga tendra, deixa-la refredar i reserva-la fins a l'hora de servir-la.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni31.6 g
Grases0.31 g
Kcal145
Proteïnes1 g