Peres en almívar infusionades amb canella

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de peres grans
  • 500 ml de aigua
  • 40 g de sucre
  • 1 unitat de canella en rama
  • 1 unitat de llima

La preparació

  • Col.loca el sucre i l’aigua en un bol i mescla’l. Incorpora-hi les peres pelades i sense les llavors, prèviament arruixades amb el suc de llima; agrega-hi també la branca de canella i la corfa de la llima, i tapa-ho amb paper film. Cuina les peres al microones a potència màxima 10 a 15 minuts; tin en compte que si la pera no està del tot coberta pel líquid, a mitjan cocció l’hauràs de girar, per a assegurar-te una cocció uniforme.
  • Quan la pera estiga tendra, deixa-la refredar i reserva-la fins a l'hora de servir-la.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
31.6 g

Grases0.31 g

Kcal145

Proteïnes1 g