Risotto de tomaca, carxofes i formatge
Ingredients per a 4 comensals
- 2 unitat de tomaca
- 16 unitat de cors de carxofes
- 280 g de arròs
- 80 g de formatge mozzarella ratllat
- 1000 ml de caldo de verdures casolà
- 40 g de oli d'oliva
- sal
La preparació
- Talla els cors de carxofes en quarts. Col.loca’ls en un bol apte per a microones i cuina’ls tapats a potència màxima 10 minuts.
- Precalfa una paella, incorpora-hi l’arròs i cuina’l uns 2 minuts. Afig-li la tomaca, prèviament triturada i les tasses de caldo casolà fins a cobrir l’arròs. Cuina’l durant 20 minuts.
- Incorpora-hi les carxofes, el formatge ratllat i l’oli d’oliva. Condimenta-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni62.6 g
Grases14.2 g
Kcal444
Proteïnes11.2 g