Risotto de tomaca, carxofes i formatge

Ingredients per a 4 comensals

  • 2 unitat de tomaca
  • 16 unitat de cors de carxofes
  • 280 g de arròs
  • 80 g de formatge mozzarella ratllat
  • 1000 ml de caldo de verdures casolà
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Talla els cors de carxofes en quarts. Col.loca’ls en un bol apte per a microones i cuina’ls tapats a potència màxima 10 minuts.
  • Precalfa una paella, incorpora-hi l’arròs i cuina’l uns 2 minuts. Afig-li la tomaca, prèviament triturada i les tasses de caldo casolà fins a cobrir l’arròs. Cuina’l durant 20 minuts.
  • Incorpora-hi les carxofes, el formatge ratllat i l’oli d’oliva. Condimenta-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
62.6 g

Grases14.2 g

Kcal444

Proteïnes11.2 g