Tonyina amb ceba

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de tonyina en filets
  • 4 unitat de ceba
  • 5 g de pebre roig dolç
  • 1 fulla de llorer
  • 1 unitat de branquetes de timó
  • 50 ml de vi blanc sec
  • 20 ml de vinagre de Xerés
  • 100 ml de caldo de peix
  • 40 g de oli d'oliva
  • 4 dent de all
  • 1 unitat de branquetes de julivert
  • pebre en gra
  • sal

La preparació

  • Talla les cebes molt fines i sofrig-les a foc molt baix en una cassola amb uns quants grans de pebre, el timó i el llorer. Quan estiguen a punt de daurar-se, sala-les, afig-los el pebre roig i mescla-ho bé.
  • Agrega-hi el vinagre, deixa-ho coure 3 minuts i tira-hi el vi. Deixa-ho reduir. Finalment, incorpora-hi el caldo i deixa-ho coure lentament fins que el guisat de ceba torne a espessir-se i s’hagen integrat els sabors.
  • Mentrestant, pica fins el julivert i els alls, salpebra els filets de tonyina i frig-los ràpidament, per les dues cares, en una paella. En l’últim minut, afig-hi la picada d’all i julivert, que no han d’arribar a daurar-se.
  • Col•loca en una safata per a forn els filets, cobrix-los totalment amb el sofregit de ceba i introduïx la safata al forn a 180º durant 5 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10 g

Grases33.9 g

Kcal498

Proteïnes34.6 g