Broqueta de gambó i emperador

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de emperador
  • 200 g de gambó
  • 8 unitat de xampinyó
  • 1 unitat de pimentó verd
  • 8 unitat de cebetes en vinagre
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Lleva la pell a un tros d’emperador i talla'l en daus.
  • Talla el pimentó verd en trossos de la mateixa mida i lleva el peu d’uns xampinyons, enfila en les broquetes l’emperador, el barret del xampinyó i el pimentó. Talla uns gambons per la meitat i punxa’ls en cada broqueta. Acaba posant una cebeta en vinagre en la punta. Sala-ho i salta les broquetes untades en un poc d’oli.
  • Salta els caps dels gambons per a aprofitar-ne bé el suc.
  • Servix les broquetes i salsa-les amb el suc dels gambons.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
1.6 g

Grases14.1 g

Kcal211

Proteïnes18.8 g