Broqueta de gambó i emperador
Ingredients per a 4 comensals
- 300 g de emperador
- 200 g de gambó
- 8 unitat de xampinyó
- 1 unitat de pimentó verd
- 8 unitat de cebetes en vinagre
- 40 g de oli d'oliva
- sal
La preparació
- Lleva la pell a un tros d’emperador i talla'l en daus.
- Talla el pimentó verd en trossos de la mateixa mida i lleva el peu d’uns xampinyons, enfila en les broquetes l’emperador, el barret del xampinyó i el pimentó. Talla uns gambons per la meitat i punxa’ls en cada broqueta. Acaba posant una cebeta en vinagre en la punta. Sala-ho i salta les broquetes untades en un poc d’oli.
- Salta els caps dels gambons per a aprofitar-ne bé el suc.
- Servix les broquetes i salsa-les amb el suc dels gambons.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni1.6 g
Grases14.1 g
Kcal211
Proteïnes18.8 g