Sopa d’abadejo

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de abadejo dessalat
  • 1 unitat de taronja
  • 40 g de oli d'oliva
  • 3 dent de all
  • 10 g de comí
  • 10 g de pebre roig dolç
  • 1 unitat de llesca de pa
  • vinagre
  • sal

La preparació

  • Posa a bullir en una cassola 1 ½ litre d’aigua amb la pell de la taronja. Mentrestant, cuina l’abadejo amb el mateix vapor que es desprén de l’aigua en ebullició.
  • Reserva el caldo calent. En un morter, fes una picada amb el pa, el comí, els alls i després incorpora-hi el pebre roig. Assegura’t que queda com una crema.
  • Afig la picada al caldo, sala-ho i cuina-ho tot uns 10 minuts. Servix en cada plat una porció d’abadejo i per damunt el caldo.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6 g

Grases11.3 g

Kcal196

Proteïnes16.7 g