Sopa de gambes

Ingredients per a 4 comensals

  • 250 g de gambes
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 unitat de creïlla
  • 2 dent de all
  • 10 g de julivert
  • 1000 ml de caldo casolà
  • 1 unitat de llesca de pa
  • 5 g de pebre roig
  • safrà (colorant alimentari)
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Bull 1 litre d’aigua amb sal. Quan arranque el bull tira-hi les gambes i deixa-les bullir fins que canvien de color. Trau-les amb l’espumadora i col•loca-les en un recipient amb aigua freda. Reserva el caldo. Pela les gambes i reserva-les.
  • Pica els alls, el pa i el julivert, i sofrig-ho en una paella amb les 4 cullerades d’oli.
  • Afig-hi el pebre roig i cuina-ho 2 minuts més. Aboca el caldo de la cocció, el safrà i les creïlles, continua la cocció fins que estiguen tendres per a fer-les puré.
  • Afig-hi les gambes i cuina-ho 5 minuts més.
  • Salpebra-ho i servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
15.5 g

Grases11.3 g

Kcal194

Proteïnes7.2 g