Ensalada amb salsa de iogurt

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de encisam
  • 200 g de poma
  • 30 g de avellanes
  • 125 g de iogurt natural
  • 1 unitat de llima
  • 2 g de anet
  • sal
  • 2 g de pebre mòlt

La preparació

  • Talleu l'encisam, llaveu-lo i escorreu-lo. Poseu-lo en una plata.
  • Peleu la poma en daus i talleu. Afegiu-la a l'ensalada.
  • Piqueu les avellanes o trossegeu-les i afegiu-les a l'ensalada.
  • En un bol mescleu el iogurt amb el suc de llima, la sal, una miqueta d'anet i el pebre. Aboqueu-ho sobre l'ensalada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
9.2 g

Grases4.1 g

Kcal97

Proteïnes4.2 g