Fideuà d’emperador

Ingredients per a 4 comensals

  • 360 g de fideus grossos
  • 2 tallada de emperador
  • 1 unitat de pimentó roig
  • 1 unitat de pimentó verd
  • 3 dent de all
  • 300 g de bolets
  • 100 ml de vi blanc
  • 5 fulla de alfàbega
  • 150 ml de aigua
  • 150 g de tomaca fregida
  • 16 unitat de gambes
  • 60 g de ametles pelades
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Trosseja l’emperador en daus i sofrig-lo lleugerament en una paella amb oli.
  • Retira'l i reserva'l.
  • En la mateixa paella sofrig 2 alls, els pimentons picats (mig roig i mig verd), els alls tendres trossejats i els bolets.
  • Afig-hi la tomaca fregida i el vi blanc. Deixa que s'evapore l’alcohol.
  • Incorpora-hi l’aigua i la pasta de fideuà. Deixa que es coga durant 10 minuts.
  • Incorpora-hi una picada preparada amb un dels alls, l’alfàbega i les ametles prèviament torrades en una paella.
  • Finalment afig l’emperador i les gambes i espera que es cuinen . Rectifica-ho de sal de ser necessari.
  • Servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
72 g

Grases26.1 g

Kcal688

Proteïnes33.2 g