Fideuà d’emperador
Ingredients per a 4 comensals
- 360 g de fideus grossos
- 2 tallada de emperador
- 1 unitat de pimentó roig
- 1 unitat de pimentó verd
- 3 dent de all
- 300 g de bolets
- 100 ml de vi blanc
- 5 fulla de alfàbega
- 150 ml de aigua
- 150 g de tomaca fregida
- 16 unitat de gambes
- 60 g de ametles pelades
- 40 g de oli d'oliva
- sal
La preparació
- Trosseja l’emperador en daus i sofrig-lo lleugerament en una paella amb oli.
- Retira'l i reserva'l.
- En la mateixa paella sofrig 2 alls, els pimentons picats (mig roig i mig verd), els alls tendres trossejats i els bolets.
- Afig-hi la tomaca fregida i el vi blanc. Deixa que s'evapore l’alcohol.
- Incorpora-hi l’aigua i la pasta de fideuà. Deixa que es coga durant 10 minuts.
- Incorpora-hi una picada preparada amb un dels alls, l’alfàbega i les ametles prèviament torrades en una paella.
- Finalment afig l’emperador i les gambes i espera que es cuinen . Rectifica-ho de sal de ser necessari.
- Servix-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni72 g
Grases26.1 g
Kcal688
Proteïnes33.2 g