Panga al forn

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de tallades de panga
  • 4 unitat de llagostins
  • 300 g de espàrrecs silvestres
  • 1 unitat de ceba
  • 40 g de oli d'oliva
  • 100 ml de vi blanc
  • 200 ml de nata liquida
  • 35 g de formatge manxego semicurat
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Frig les puntes d’espàrrecs i la ceba en juliana en una paella amb 2 cullerades d’oli.
  • Afig-hi els caps dels llagostins perquè solten tot el sabor i després retira'ls.
  • Sala les tallades de panga. Col•loca-hi un tros de formatge, una punta d’espàrrec i un llagostí. Salpebra el llagostí i l’espàrrec i enrotlla-ho.
  • Subjecta-ho amb un pal de broqueta.
  • Afig-ho a la paella amb la ceba, remulla-ho amb el vi blanc i deixa que es reduïsca.
  • Posteriorment cou-ho al forn durant 10 minuts a 180º.
  • Trau-ho del forn i torna a posar-ho al foc. Afig-hi la nata i deixa que faça un bull lleuger.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.2 g

Grases24.2 g

Kcal354

Proteïnes24.5 g