Panga al forn
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de tallades de panga
- 4 unitat de llagostins
- 300 g de espàrrecs silvestres
- 1 unitat de ceba
- 40 g de oli d'oliva
- 100 ml de vi blanc
- 200 ml de nata liquida
- 35 g de formatge manxego semicurat
- sal
- pebre
La preparació
- Frig les puntes d’espàrrecs i la ceba en juliana en una paella amb 2 cullerades d’oli.
- Afig-hi els caps dels llagostins perquè solten tot el sabor i després retira'ls.
- Sala les tallades de panga. Col•loca-hi un tros de formatge, una punta d’espàrrec i un llagostí. Salpebra el llagostí i l’espàrrec i enrotlla-ho.
- Subjecta-ho amb un pal de broqueta.
- Afig-ho a la paella amb la ceba, remulla-ho amb el vi blanc i deixa que es reduïsca.
- Posteriorment cou-ho al forn durant 10 minuts a 180º.
- Trau-ho del forn i torna a posar-ho al foc. Afig-hi la nata i deixa que faça un bull lleuger.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5.2 g
Grases24.2 g
Kcal354
Proteïnes24.5 g