Espaguetis amb carabasseta
Ingredients per a 4 comensals
- 320 g de espaguetis
- 400 g de carabasseta
- 60 g de formatge ratllat
- 2 dent de all
- 20 g de pinyons
- 10 g de alfàbega
- 40 g de oli d'oliva
- sal
- 2 g de pebre mòlt
La preparació
- Llaveu la carabasseta i talleu-la en tires fines.
- Coeu-la en aigua amb sal uns minuts. Retireu-la i eixugueu-la amb paper absorbent.
- Coeu els espaguetis, amb aigua abundant amb sal, fins que estiguen al dente.
- Prepareu la salsa pesto, picant un all, els pinyons, l'alfàbega i el formatge ratllat, amb un raig d'oli. Salpebreu-ho al gust i bateu-ho fins a lligar la salsa.
- Ofegueu les carabassetes en una paella amb l'altre all.
- Escorreu les carabassetes, disposeu-les en una plata, afegiu-hi les carabassetes i damunt la salsa pesto.
- Mescleu-ho bé.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni59.3 g
Grases19.7 g
Kcal493
Proteïnes16.6 g