Espaguetis amb carabasseta

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de espaguetis
  • 400 g de carabasseta
  • 60 g de formatge ratllat
  • 2 dent de all
  • 20 g de pinyons
  • 10 g de alfàbega
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • 2 g de pebre mòlt

La preparació

  • Llaveu la carabasseta i talleu-la en tires fines.
  • Coeu-la en aigua amb sal uns minuts. Retireu-la i eixugueu-la amb paper absorbent.
  • Coeu els espaguetis, amb aigua abundant amb sal, fins que estiguen al dente.
  • Prepareu la salsa pesto, picant un all, els pinyons, l'alfàbega i el formatge ratllat, amb un raig d'oli. Salpebreu-ho al gust i bateu-ho fins a lligar la salsa.
  • Ofegueu les carabassetes en una paella amb l'altre all.
  • Escorreu les carabassetes, disposeu-les en una plata, afegiu-hi les carabassetes i damunt la salsa pesto.
  • Mescleu-ho bé.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
59.3 g

Grases19.7 g

Kcal493

Proteïnes16.6 g