Truites de riu farcides

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de truites
  • 50 g de xampinyó
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 unitat de escalunya
  • 1 unitat de suc de llima
  • 5 g de julivert
  • sal

La preparació

  • Posa 2 cullerades d’oli en una plat de Pyrex i agrega-hi l’escalunya, els xampinyons i la llima. Sala-ho i tapa-ho. Cuina-ho a la màxima potència 2 minuts, destapa-ho i prosseguix la cocció durant 2 minuts més.
  • Neteja les truites, llava-les i eixuga-les. Farcix l’obertura del ventre amb la mescla de xampinyons i escalunya, després d’haver-hi afegit el julivert.
  • Col•loca les altres 2 cullerades d’oli en una altra font de Pyrex, juntament amb les truites. Introduïx-les sense tapar al forn a la màxima potència 8 minuts. Deixa-ho reposar 4 minuts i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
2.7 g

Grases16.4 g

Kcal232

Proteïnes18.2 g