Sofregit de cigrons

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de cigrons cuits
  • 250 g de tomaca
  • 100 g de ceba
  • 120 g de xoriço
  • 5 g de pebre roig
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Ofegueu en una paella amb oli la ceba pelada i picada molt fina, fins que quede transparent.
  • Afegiu a la paella les tomaques llavades, pelades, sense llavors i tallades en daus (les tomaques es pelen més fàcilment si s'escalden prèviament).
  • Remeneu-ho durant uns 10 minuts.
  • Talleu en trossos menuts el xoriço i afegiu-lo al sofregit anterior juntament amb el pebre roig.
  • Deixeu-ho uns minuts a foc lent.
  • Llaveu els cigrons i escorreu-los bé.
  • Poseu-los en la paella i remeneu-ho tot durant uns 5 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
48.3 g

Grases23 g

Kcal495

Proteïnes22.8 g