Sofregit de cigrons
Ingredients per a 4 comensals
- 320 g de cigrons cuits
- 250 g de tomaca
- 100 g de ceba
- 120 g de xoriço
- 5 g de pebre roig
- 40 g de oli d'oliva
- sal
La preparació
- Ofegueu en una paella amb oli la ceba pelada i picada molt fina, fins que quede transparent.
- Afegiu a la paella les tomaques llavades, pelades, sense llavors i tallades en daus (les tomaques es pelen més fàcilment si s'escalden prèviament).
- Remeneu-ho durant uns 10 minuts.
- Talleu en trossos menuts el xoriço i afegiu-lo al sofregit anterior juntament amb el pebre roig.
- Deixeu-ho uns minuts a foc lent.
- Llaveu els cigrons i escorreu-los bé.
- Poseu-los en la paella i remeneu-ho tot durant uns 5 minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni48.3 g
Grases23 g
Kcal495
Proteïnes22.8 g