Fenoll brasejat
Ingredients per a 4 comensals
- 40 g de llima
- 2 unitat de bulbs de fenoll
- 40 g de oli d'oliva
- 4 unitat de branquetes de timó
- 175 ml de caldo de verdura
- 40 g de formatge parmesà
- sal
- pebre
La preparació
- Ompli una cassola gran amb aigua i porta-la a ebullició; afig-hi les rodanxes de llima. Retalla els bulbs de fenoll i talla’ls a la llarga.
- Fica'ls a l’aigua i, quan esta torne a bullir, cou-los a foc suau uns 8 minuts, fins que ja estiguen quasi blans. Escorre’ls bé.
- Distribuïx l’oli en una cassola refractària, afig-hi els talls de fenoll i remena'ls fins que queden ben impregnats. Adoba'ls amb el timó i salpebra'ls. Tira-hi el caldo i empolvora-ho amb el formatge per damunt.
- Cuina-ho al forn precalfat a 200º uns 25-30 minuts , fins que el fenoll haja absorbit el caldo i estiga bla, i el formatge s’haja fos. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5.5 g
Grases12.6 g
Kcal151
Proteïnes3.7 g