Fenoll brasejat

Ingredients per a 4 comensals

  • 40 g de llima
  • 2 unitat de bulbs de fenoll
  • 40 g de oli d'oliva
  • 4 unitat de branquetes de timó
  • 175 ml de caldo de verdura
  • 40 g de formatge parmesà
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Ompli una cassola gran amb aigua i porta-la a ebullició; afig-hi les rodanxes de llima. Retalla els bulbs de fenoll i talla’ls a la llarga.
  • Fica'ls a l’aigua i, quan esta torne a bullir, cou-los a foc suau uns 8 minuts, fins que ja estiguen quasi blans. Escorre’ls bé.
  • Distribuïx l’oli en una cassola refractària, afig-hi els talls de fenoll i remena'ls fins que queden ben impregnats. Adoba'ls amb el timó i salpebra'ls. Tira-hi el caldo i empolvora-ho amb el formatge per damunt.
  • Cuina-ho al forn precalfat a 200º uns 25-30 minuts , fins que el fenoll haja absorbit el caldo i estiga bla, i el formatge s’haja fos. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.5 g

Grases12.6 g

Kcal151

Proteïnes3.7 g