Púding d’arròs cremós amb pistatxos

Ingredients per a 4 comensals

  • 125 g de arròs de gra curt
  • 20 g de sucre
  • 10 g de farina de dacsa
  • 10 g de ratlladura de llima
  • 50 g de pistatxos
  • 850 ml de llet desnatada

La preparació

  • Posa la farina de dacsa en un bol xicotet i deixata-la amb 2 cullerades de llet, remenant la mescla. Renta una cassola amb aigua freda i no l'eixugues.
  • Posa la resta de la llet i la mescla de farina de dacsa en la cassola a foc mitjà i calfa esta preparació fins que comence a bambollejar per les vores. Procura que no arribe a bullir.
  • Incorpora-hi l’arròs, abaixa el foc i remena la mescla uns 20 minuts o fins que quasi tot el líquid s’haja evaporat i l’arròs estiga bla.
  • Retira la cassola del foc i aboca'n el contingut en un bol refractari. Posa-hi sucre i incorpora-hi la ratlladura de llima. Deixa-ho refredar per complet.
  • Cobrix hermèticament el bol d’arròs fred amb film i conserva'l a la nevera 1 hora.
  • Pica el pistatxo ben fi. Servix el púding d’arròs en bols individuals i empolvora’l amb el pistatxo.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
43.4 g

Grases4.3 g

Kcal263

Proteïnes11.8 g