Canelons amb espinacs i pollastre

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de clara d'ou
  • 380 ml de llet
  • 60 g de llet en pols desnatada
  • 200 g de espinacs bullits
  • 120 g de pit de pollastre cuit
  • 2 unitat de ceba
  • 30 g de midó de dacsa
  • sal
  • pebre
  • anou moscada

La preparació

  • Per a fer els canelons , col·loca les clares en un bol i bat-les, agrega-hi 80 grams de llet i barreja-ho. Incorpora, en forma de pluja, la llet en pols tamisada i bat-ho enèrgicament perquè no es formen grumolls.
  • Amb un culler menut agafa’n porcions i aboca-les sobre una paella lubricada prèviament. Cou-ho i reserva-ho.
  • Per a preparar el farciment, ofega les cebes picades. Incorpora-hi els espinacs i el pollastre picats, condimenta-ho i farcix els canelons.
  • Per a la salsa beixamel, dissol el midó de dacsa en mig got de llet freda. Porta la resta de llet al foc i, quan arranque el bull, posa-hi el midó dissolt. Barreja-ho fins que s’espessisca.
  • Distribuïx els canelons en una placa de forn, aboca-hi per damunt la salsa beixamel i gratina-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
22.9 g

Grases5.8 g

Kcal226

Proteïnes19.5 g