Gelat de te

Ingredients per a 4 comensals

  • 250 ml de te
  • 200 ml de suc de taronja
  • 5 g de ratlladura de llima
  • 10 g de gelatina neutra
  • 200 ml de aigua
  • 2 unitat de rovell d'ou
  • 200 g de formatge blanc desnatat
  • edulcorant

La preparació

  • Mescla la infusió de te amb el suc de taronja, la ratlladura de llima, la gelatina en pols sense sabor diluïda amb l’aigua i els rovells batuts.
  • Porta-ho a foc moderat remenant fins que la preparació es calfe. Retira-ho i deixa-ho refredar. Afig-hi el formatge blanc i endolcix-ho al gust.
  • A part, bat la clara a punt de neu ben ferma i unix a poc a poc la preparació de te, mentre es barreja amb el batedor. Aboca-ho en un bol i deixa-ho refredar a la nevera durant 20 minuts. Retira-ho i remena-ho.
  • Col·loca-ho de nou a la nevera fins a refredar a punt gelat i després servix-ho en tasses.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
8 g

Grases10.2 g

Kcal166

Proteïnes10 g