Gelat de te
Ingredients per a 4 comensals
- 250 ml de te
- 200 ml de suc de taronja
- 5 g de ratlladura de llima
- 10 g de gelatina neutra
- 200 ml de aigua
- 2 unitat de rovell d'ou
- 200 g de formatge blanc desnatat
- edulcorant
La preparació
- Mescla la infusió de te amb el suc de taronja, la ratlladura de llima, la gelatina en pols sense sabor diluïda amb l’aigua i els rovells batuts.
- Porta-ho a foc moderat remenant fins que la preparació es calfe. Retira-ho i deixa-ho refredar. Afig-hi el formatge blanc i endolcix-ho al gust.
- A part, bat la clara a punt de neu ben ferma i unix a poc a poc la preparació de te, mentre es barreja amb el batedor. Aboca-ho en un bol i deixa-ho refredar a la nevera durant 20 minuts. Retira-ho i remena-ho.
- Col·loca-ho de nou a la nevera fins a refredar a punt gelat i després servix-ho en tasses.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni8 g
Grases10.2 g
Kcal166
Proteïnes10 g