Sopa crema d'espinacs

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 ml de caldo de verdures
  • 200 ml de llet desnatada
  • 10 g de fècula de dacsa
  • 200 g de espinacs llavats i trossejats
  • 2 rama de api
  • 1 unitat de ceba
  • herbes aromàtiques
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Col·loca en una liquadora els espinacs, la ceba i l’api, juntament amb la llet desnatada i el caldo. Porta el puré a una olla i cou-lo a foc mitjà fins que arranque el bull. Deixa-ho bullir 10 minuts.
  • Condimenta-ho al gust amb les herbes, la sal i el pebre.
  • D’altra banda, dissol la fècula de dacsa en 1 cullerada d’aigua freda i afig-ho a la sopa remenant bé.
  • Servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.5 g

Grases0.63 g

Kcal52.8

Proteïnes3.9 g