Sopa crema d'espinacs
Ingredients per a 4 comensals
- 600 ml de caldo de verdures
- 200 ml de llet desnatada
- 10 g de fècula de dacsa
- 200 g de espinacs llavats i trossejats
- 2 rama de api
- 1 unitat de ceba
- herbes aromàtiques
- sal
- pebre
La preparació
- Col·loca en una liquadora els espinacs, la ceba i l’api, juntament amb la llet desnatada i el caldo. Porta el puré a una olla i cou-lo a foc mitjà fins que arranque el bull. Deixa-ho bullir 10 minuts.
- Condimenta-ho al gust amb les herbes, la sal i el pebre.
- D’altra banda, dissol la fècula de dacsa en 1 cullerada d’aigua freda i afig-ho a la sopa remenant bé.
- Servix-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni7.5 g
Grases0.63 g
Kcal52.8
Proteïnes3.9 g