Arròs amb cloïsses

Ingredients per a 4 comensals

  • 280 g de arròs
  • 500 g de cloïsses
  • 200 g de ceba
  • 2 dent de all
  • 100 ml de vi blanc
  • 1000 ml de caldo de peix
  • 5 g de julivert
  • sal
  • 20 g de oli d'oliva

La preparació

  • Peleu la ceba i l'all i piqueu-los.
  • Sofregiu-los en una paella amb oli. Incorporeu-hi l'arròs i ofegueu-ho.
  • Afegiu-hi el vi i deixeu que s'evapore. Aboqueu-hi el caldo, adobeu-ho i deixeu que es coga l'arròs. Passats uns 15 minuts, introduïu les cloïsses i tapeu-ho.
  • Per a evitar que l'arròs quede sec, s'hi pot afegir un poc més de caldo calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
60.6 g

Grases6.6 g

Kcal363

Proteïnes10.6 g