Barquetes germinades

Ingredients per a 4 comensals

  • 480 g de pimentó groc
  • 15 ml de salsa de soja
  • 60 g de germinat de soja
  • 60 g de germinat de llentilles
  • 250 g de brull de tofu
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • sal

La preparació

  • Neteja els pimentons i amb la punta d’un ganivet molt afilat retira’n la tija i les llavors. Obri’ls per la meitat a la llarga i neteja’ls bé per dins. Renta’ls i deixa’ls que s’eixuguen de cap per avall en un escorredor.
  • En un bol mescla la salsa de soja i el xarop d’arròs. A part, calfa una paella amb una miqueta d’oli, afig-hi de primer els brots de soja i les llentilles, i salta’ls.
  • Aparta la paella i aboca sobre els brots la salsa del bol. Remena-ho i posa’n una miqueta en el fons de cada pimentó. Col·loca una porció generosa de brull sobre els germinats i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.9 g

Grases17 g

Kcal241

Proteïnes12.1 g