Ensalada de carlota amb pomelo

Ingredients per a 4 comensals

  • 480 g de carlota
  • 240 g de pomelo
  • 40 g de cacauets sense sal
  • 20 g de oli d'oliva
  • 5 g de julivert picat
  • 30 ml de suc d'una llima
  • 50 g de encisam
  • sal

La preparació

  • Pela els pomelos amb cura, separa cada galló i elimina’n tota la part blanca i fibrosa.
  • Pela les carlotes. Col·loca en una ensaladera i sobre un llit de fulles d’encisam el pomelo, la ratlladura grossa de carlota i els cacauets triturats.
  • Adoba-ho amb oli, sal, pebre i suc de llima.
  • Empolsa-ho amb el julivert picat i servix l’ensalada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
11.3 g

Grases9.9 g

Kcal161

Proteïnes4.3 g