Favetes amb pernil ibèric i vinagreta

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de faves baby
  • 150 g de ceba tendra
  • 100 g de pernil ibèric
  • 1 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 g de vinagre
  • 5 g de cebollí
  • 2 g de menta
  • 2 g de pebre mòlt
  • sal

La preparació

  • Poseu l'aigua a bullir i coeu-hi les faves. Retireu-les del foc, refredeu-les i escorreu-les bé. Peleu la ceba i l'all i piqueu-los.
  • Talleu el pernil ibèric en fines tires.
  • Poseu en una plata les favetes, la ceba, l'all i el pernil.
  • Prepareu una vinagreta, mesclant 1 cullerada sopera de vinagre, 4 cullerades soperes d'oli, el cebollí i la menta picada.
  • Salpebreu-ho i bateu-ho amb una forqueta fins a lligar la salsa.
  • Serviu l'ensalada adobada amb la vinagreta.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
47.1 g

Grases17.3 g

Kcal451

Proteïnes26.2 g