Escuma de llima

Ingredients per a 4 comensals

  • 180 ml de suc de llima
  • 250 g de brull
  • 3 unitat de ou
  • 20 g de anous sense corfa
  • 1 ml de essència de vainilla
  • 2 g de rent
  • 5 g de ratlladura de llima
  • 1 ml de edulcorant

La preparació

  • Esmicola el brull i pica les anous.Mescla els dos ingredients amb el suc de llima, l’essència de vainilla, els rovells dels ous i el rent.
  • Remena-ho i incorpora-hi 1 cullerada d’edulcorant.
  • Bat bé les clares dels ous, afig-hi la resta d’ingredients i mescla’ls.
  • Distribuïx la massa obtinguda en motles individuals.
  • Cuina-ho al bany maria durant 15- 20 minuts. Quan estiga llest, retira-ho i deixa-ho refredar.
  • Empolsa per damunt la ratlladura de llima i la resta de l’edulcorant.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
3.6 g

Grases10.6 g

Kcal168

Proteïnes13.7 g