Escuma de llima
Ingredients per a 4 comensals
- 180 ml de suc de llima
- 250 g de brull
- 3 unitat de ou
- 20 g de anous sense corfa
- 1 ml de essència de vainilla
- 2 g de rent
- 5 g de ratlladura de llima
- 1 ml de edulcorant
La preparació
- Esmicola el brull i pica les anous.Mescla els dos ingredients amb el suc de llima, l’essència de vainilla, els rovells dels ous i el rent.
- Remena-ho i incorpora-hi 1 cullerada d’edulcorant.
- Bat bé les clares dels ous, afig-hi la resta d’ingredients i mescla’ls.
- Distribuïx la massa obtinguda en motles individuals.
- Cuina-ho al bany maria durant 15- 20 minuts. Quan estiga llest, retira-ho i deixa-ho refredar.
- Empolsa per damunt la ratlladura de llima i la resta de l’edulcorant.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni3.6 g
Grases10.6 g
Kcal168
Proteïnes13.7 g