Migas amb poma i pera

Ingredients per a 4 comensals

  • 540 g de peres menudes pelades, sense cor i tallades en rodanxes
  • 600 g de pomes pelades, sense cor i tallades en rodanxes
  • 80 g de sucre moré
  • 5 g de mel
  • 75 g de farina amb rent
  • 2 g de canella en pols
  • 30 g de coco deshidratat
  • 75 g de mantega

La preparació

  • Col·loca les pomes, les peres, el sucre i la mel en una plata plana per a microones de 2 l de capacitat; calfa-ho, tapat, a temperatura màxima (100º) uns 5 minuts o fins que la fruita es quede blaneta, remenant-ho una vegada durant la cocció.
  • Cobertura de migas: mescla la farina, la canella, l’avena i el coco en un recipient; esmicola-ho, mescla-ho amb la mantega i agrega-hi el sucre remenant.
  • Cobrix-ho amb les migas; calfa-ho sense tapar a temperatura màxima (100º) uns 6 minuts o fins que la cobertura es quede dura.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
62.6 g

Grases20.7 g

Kcal465

Proteïnes3.4 g