Meló amb iogurt

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de meló
  • 250 g de iogurt natural desnatat
  • 50 g de llima
  • 200 g de maduixa
  • 15 ml de vi porto
  • 50 g de sucre moré

La preparació

  • Tritura la meitat de la polpa del meló amb el sucre.
  • Talla’n l’altra meitat en daus xicotets i les maduixes en quatre trossos o més, després d’eliminar la part superior de la tija. Deixa’ls en bols separats.
  • Afig el vi al meló i la cullerada de vinagre a les maduixes. Deixa’ls reposar a temperatura ambient.
  • Mescla els iogurts amb el suc de la meitat del llima, i després amb la polpa de meló. Col·loca esta crema a la nevera i deixa-la reposar una hora, més o menys, perquè es refrede bé.
  • Quan la crema estiga freda, mescla en un sol bol els trossos de meló i de maduixa.
  • Aboca la crema freda en bols individuals i repartix-hi per damunt el meló i les maduixes, amb el seu suc.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
31.8 g

Grases0.51 g

Kcal155

Proteïnes4 g